Franse rode wijn met het aroma van pittig rood fruit en eikenhout. De smaak is sappig, fris en opwekkend: ideaal bij koude (vlees)schotels, licht gekruide pasta of gevogelte.
Veelzijdige Zuid-Franse Pinot Noir. Lichte robijnrode kleur. De geur is verfijnd met aroma's van rijpe kers, bosaardbei en lichte toast. De aanzet is vol, sappig en mooi fruitig. Licht kruidig met zachte tannine in de afdronk. die prima past bij gevogelte en gerechten met geroosterde groente.
Fraaie, gerijpte mousseux met een fijne mousse en gelaagde geur van appel, perzik, kers, brioche en toast. Elegante stijl met een opwekkende frisheid in de smaak. De finale is verfijnd met notige nuances.
Prachtige, delicate rode wijn met een gelaagde geur van kers, framboos, sinaasappelschil en subtiel eiken. De smaak is mild en heerlijk sappig met rijp rood fruit, evenwichtige frisheid en fijne, zijdezachte tannines.
Mousserende Duitse rosé, met een delicaat aroma van bloemen en fijn rood fruit. Zacht en fris van smaak. Uitstekend alternatief voor champagne: lekker als aperitief en bij fijne hapjes.
Franse rode wijn met een verfijnd aroma van bloemen en kruiden. De smaak is zacht: heerlijk bij gebraden vis, wit vlees en salades. Ook 's zomers - licht gekoeld - erg lekker om zo te drinken.
Zalmroze Franse rosé met een verfijnd fruitig en krachtig aroma. De smaak is mild en verfrissend. Mooie wijn bij vele zomerse gerechten, zowel salades als vlees of vis van de grill.
Franse rode wijn met de fijne geur van verse, rijpe kersen. De smaak is elegant, verfijnd en fris. Fraaie bourgogne bij lams- of rundvlees, maar ook bijvoorbeeld bij magret de canard of fijn vederwild.
Tussen de beroemde wijndorpen Meursault en Pommard ligt in Saint Romain het Domaine Alain Gras. Vroeger werd dit dorp gemeden omdat de druiven, op de hoogst gelegen percelen in de Bourgogne, vaak net niet rijp genoeg werden.
Verfijnde, elegante champagne met de frisse geur van appel en lichtgeel fruit. De fijne mousse geeft de wijn een evenwichtige smaak. Prima als aperitief, goed passend bij fijne amuses of een licht voorgerecht met vis.
Soepele rode wijn met een fruitige geur van rijpe kers, bosaardbei, rode bes en rozenbottel. De smaak is intens sappig met puur rood fruit, opwekkende zuren en fijne tannines. Licht kruidig in de elegante finale. Ideale borrelwijn of bij lichte gerechten, zoals bietjessalade, gebraden parelhoen met granaatappel of cannelloni met spinazie en ricotta.
Helderrode wijn met een fruitig aroma van frisse kersen, kruiden en iets karamel. De smaak is lekker pittig. Goed te combineren met gevogelte, licht gekruide gerechten of een pittige kaas.
Heldere rode tint met iets evolutie en een fraai aroma van rijpe kersen, kruiden en eikenhout. De smaak is elegant en evenwichtig van structuur met een aanhoudende afdronk van rijp rood fruit en vanilletonen. Heerlijke wijn bij niet al te kruidige schotels van gevogelte, kalfsvlees of groenteschotels.
Ramey behoort tot de absolute topdomeinen van Sonoma. Oprichter David Ramey geldt als een van de pioniers van de Californische wijnwereld; hij introduceerde technieken uit de Oude Wereld en meer focus op terroir.
Verfijnde, bourgondische stijl pinot noir uit de Beaujolais van de eigenzinnige wijnmaker Jean-Paul Brun. Bijzonder puur, subtiel en fruitig. Heerlijk om te drinken, of te serveren bij charcuterie en lichte gerechten van de grill.