OVER WEXXS

Ronald Modderkolk, WEXXS Wijnen

Ronald Modderkolk, eigenaar van WEXXS Wijnen

Na het proeven van mijn eerste glas wijn, ontstond er een intense passie voor het product in mij. Twintig jaar geleden besloot ik mijn hart te volgen en mijn carrière te veranderen. Ik nam ontslag en volgde een opleiding tot vinoloog. Hierna begon ik te werken in een wijnwinkel in de Gooi-regio. Het openen van mijn eigen wijnwinkel was altijd een droom van mij geweest. Na een periode als franchisenemer besloot ik om eindelijk volledig mijn eigen weg te gaan en in 2009 opende ik WEXXS in Blaricum.

WEXXS Wijnen in Blaricum

WEXXS is de ultieme ontmoetingsplek voor wijnliefhebbers in de Gooi-regio, gelegen in het hart van Blaricum. WEXXS WIJNEN is voor iedereen toegankelijk, ongeacht of u op zoek bent naar een heerlijke huiswijn van €4,95 of een prachtige Grand Cru. Er is voor elk wat wils. WEXXS is gevestigd in een van de prachtige monumentale boerderijen van Blaricum, waardoor het een van de meest authentieke locaties voor een wijnhandel is. Hier kunt u wijnen uit de hele wereld vinden in alle prijsklassen; een perfecte mix van grote namen en onontdekte pareltjes.

 

Matthijs Riemens

Wijnadviseur

Matthijs is met ingang van 1 mei 2022 het sales team van WEXXS komen versterken. Matthijs is een bevlogen wijnliefhebber met een enorme kennis van wijn-spijs combinaties. Naast zijn werkzaamheden bij WEXXS is hij actief als sommelier in hét visrestaurant van Laren en Blaricum; 'Het Visatelier'. Matthijs zijn ware wijnliefde ligt in Italië en dan met name Alto Adige vanwege zijn schitterende terroir gedreven wijnen en het Spaanse Ribera del Duero waar in zijn ogen de mooiste wijnen vandaan komen van Bodegas Vega Sicilia en Dominio de Es.

Demyen Stap

Wijnadviseur

Demyen is in oktober 2022 bij WEXXS WIJNEN komen werken. Na een afwezigheid van bijna zes jaar heeft Demyen zijn weg weer terug gevonden naar WEXXS. In de tussenliggende tijd heeft hij in het Gooi bij diverse Horeca bedrijven gewerkt. Variërend van Wijnbar Otje, Nick Vollebregt, de Poffertjeskraam tot aan Hotel Bellevue aan toe. En al die tijd is zijn liefde en passie voor wijn verder gegroeid. Bij WEXXS valt hij wederom met zijn neus in de boter, want waar anders dan bij WEXXS vindt je zoveel prachtige wijnen vanuit allerlei verschillende gebieden en van allerlei prijsniveaus. Demyen is met name enorm weg van bijzondere authentieke druivenrassen en Aglianico in het bijzonder. Daarmee ligt zijn voorkeur qua wijnland niet direct voor de hand. Maar daar waar bijzondere wijnen vandaan komen gaat zijn hart sneller kloppen. Bijvoorbeeld de Xisto Limitada uit Portugal, Masserie Frattasi Fiano en Falanghina zijn wijnen waarvoor je Demyen wakker mag maken.


Bezoek Wexxs in Blaricum!

Wexxs wijnen in blaricumWe willen graag persoonlijk met u omgaan om u nog beter van dienst te kunnen zijn en u te adviseren. Bezoek daarom onze winkel in Blaricum en ontmoet Ronald Modderkolk en zijn team. Samen kunt u op zoek gaan naar de wijn die bij u past. Bij Wexxs Wijnen, gevestigd in een prachtige wijnboerderij, kunt u onze volledige collectie proeven. Dit prachtige pand in combinatie met onze selectie van wijnen garandeert een onvergetelijke ervaring. Wij hopen u snel te zien bij Wexxs Wijnen!

Bezoek Wexxs in Blaricum!

Even geduld a.u.b.