OVER WEXXS

Ronald Modderkolk, WEXXS Wijnen

Ronald Modderkolk, eigenaar van WEXXS Wijnen

Nadat ik mijn eerste glas wijn had gedronken, ontstond een ongelofelijke passie voor het product. Zo’n twintig jaar geleden heb ik mijn hart gevolgd en het roer omgegooid. Ik nam ontslag en volgde de opleiding tot vinoloog. Vervolgens ben ik gaan werken bij een wijnwinkel in het Gooi. Een eigen wijnwinkel was en bleef een droom. Na een periode als franchisenemer werd het tijd om helemaal op eigen benen te gaan staan en ben ik in 2009 WEXXS in Blaricum gestart.

WEXXS Wijnen in Blaricum

WEXXS is dé ontmoetingsplaats voor wijnliefhebbers in 't Gooi en bevindt zich in het hartje van Blaricum. WEXXS WIJNEN is voor iedereen, of u nu een heerlijke huiswijn wilt van € 4,95 of een prachtige Grand Cru, het is er allemaal. WEXXS is gevestigd in één van de prachtige monumentale boerderijen van Blaricum. Dit prachtige ruwe deel is één van de meest authentieke plekken voor een wijnhandel. Wijnen van over de hele wereld en in alle prijscategorieën. De ultieme mix van grote namen en onontdekte pareltjes.

 


Bezoek Wexxs in Blaricum!

Wexxs wijnen in blaricumWe maken het graag persoonlijk om u nog beter te kunnen helpen en adviseren. Kom daarom eens langs in onze winkel in Blaricum en ontmoet Ronald Modderkolk en zijn team. Zij zullen samen met u opzoek gaan naar de wijn die u lekker vindt. In de wijnboerderij waarin Wexxs wijnen gevestigd is treft u al onze wijnen. Dit schitterende pand in combinatie met onze collectie geeft u een waanzinnige belevenis. Tot ziens bij Wexxs wijnen!

Bezoek Wexxs in Blaricum!

Even geduld a.u.b.