Coronavirus update

Beste klant,

De paasdagen staan weer voor de deur, de zon schijnt, maar helaas mogen we door het Corona virus de deur niet uit. Het is dus tijd om het thuis extra gezellig te maken. Lekker koken en eten met de familie, en daar horen natuurlijk mooie wijnen bij. Wij van Wexxs hebben voor u een gevarieerd aantal wijnen geselecteerd voor aantrekkelijke prijzen. Salentein Barrel Selection aanbieding “Het beste van Salentein” van 14,95 nu voor 11,95 U kunt kiezen uit de volgende varianten: Malbec, Pinot Noir, Cabernet Sauvignon, Merlot, Sauvignon Blanc en Chardonnay.

WEXXS Wijnen is gewoon open en u bent van harte welkom. Kunt of wilt u liever niet naar de winkel komen dan bieden we u de mogelijkheid bestellingen in Blaricum, Laren, Huizen, Bussum, Naarden en Hilversum gratis thuis te laten bezorgen.

Bestellingen kunnen worden gedaan via deze website, per mail naar info@wexxs.nl of u kunt bellen naar de winkel 035-5313224. In overleg met u zullen we een moment bepalen om de wijnen bij u te bezorgen.

In de winkel houden we de richtlijnen van het RIVM aan met betrekking tot hygiëne en gezondheid. We verzoeken u zoveel mogelijk met de pin te betalen en indien de betaling per factuur gaat vragen wij u vriendelijk de factuur per omgaande te voldoen.

We hopen dat we op deze wijze een steentje kunnen bijdragen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Wellicht zit er tussen de onderstaande wijnen een wijn bij die u al wilt bestellen.

 

Hartelijke groet,

Ronald & Pim

 

Onze Paas selectie en aanbiedingen:

Sorteer op
Sorteer op
© 2014 - 2022 WEXXS WIJNEN | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Geen 18, geen druppel!