Villa Erbice

VILLA ERBICE VOORINSCHRIJVING

We hebben er weer een nieuw domein bij dat WEXXS exclusief gaat voeren voor Nederland!!

Dit keer betreft het een fantastische wijnmaker uit Veneto (Italië). Het gaat hier om Villa Erbice die fantastische wijnen maakt. Het Gamma bestaat uit Soave, Valpolicella, Valpolicella Ripasso en Amarone. Kleinschalig, maar o zo mooi van smaak!

Villa Erbice is opgericht in 1870. Met Alberto Erbice als huidige eigenaar en wijnmaker staat de vijfde generatie nu aan het roer.

Alle wijnen zijn afkomstig van de eigen wijngaarden die liggen tussen de 250 en 450 meter boven zeeniveau. Wat steeds belangrijker wordt in de wijnwereld, is respect voor de natuur en het milieu. Waarden die voor Villa Erbice door de eeuwen heen nooit anders zijn geweest. Het totale bezit aan wijngaarden beslaat 13 hectare. Veel van deze wijngaarden hebben een prachtige ligging in de heuvels en bevatten specifieke kwaliteiten waardoor ze als Single Vineyard worden gebotteld.

Onlangs hadden wij het genoegen de hele serie wijnen van Villa Erbice door te proeven en we waren vanaf de eerste tot de laatste fles razend enthousiast. Het meest bijzondere voor ons was dat wij nog een ‘gewone’ fles Soave Superiore DOCG uit 2013 hebben geproefd! Een wijn waar wij op voorhand van hadden gezegd dat die vast niet goed meer zou zijn. Maar wat stond deze wijn er schitterend bij: de wijn was rijk, vol en zelfs vet  geworden met tonen van honing en boenwas. Dit was de manier van Alberto om ons te laten zien waartoe zijn wijnen in staat zijn.

Zoals gezegd, gaat WEXXS de wijnen exclusief voeren voor Nederland en om dat te vieren hebben we een prachtige voorintekening samengesteld, met kortingen oplopend tot bijna 30%.

Hoe werkt het?

U bestelt nu en halverwege augustus worden de wijnen bij ons afgeleverd en zullen wij contact met u opnemen. U kunt ervoor kiezen de wijn op te komen halen of wij komen de wijn bij u bezorgen.

Hieronder de collectie wijnen van Villa Erbice:

Sorteer op
  • Villa Erbice Recioto Valpolicella Torrazzine Veneto 2016 Rood
    Villa Erbice Recioto Valpolicella Torrazzine Veneto 2016 Rood

    Villa Erbice Recioto della Valpolicella wordt eigenlijk op gelijke wijze als Amarone gemaakt. Het grootste verschil is dat in de Recioto restzoet achter blijft waardoor de wijn een heerlijke ietwat zoete smaak behoud. Villa Erbice…

    € 37,50
Sorteer op
© 2014 - 2022 WEXXS WIJNEN | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Geen 18, geen druppel!